';

ΣΕΙΡΑ TECH-200

  • Για κινητήρες μέχρι 4 κυλίνδρους
  • TECH-224 – συνεργάζεται με το εξωτερικό Scanner TECH-OBD
  • Αυτόματη διάγνωση, ανίχνευση βλαβών και λάθοι εγκατάστασης
  • Πλήρης προστασία από βραχυκυκλώματα και υπερφορτώσεις
  • Λογισμικό ρύθμισης με τις επιλογές TECH & STANDARD
  • Συμβατός με Valvetronic κινητήρες
  • Πλαστικό περίβλημα

Η TECH-200 αποτελείται από σύγχρονους εγκεφάλους με μικροεπεξεργαστή 48-pin, είναι κατάλληλα σχεδιασμένοι για 4κύλινδρους κινητήρες, συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία με την εργονομία. Ο επεξεργαστής ελέγχου της αυτόματης βαθμονόμησης και των συστημάτων συνεχούς παρατήρησης και διορθώσεων είναι κλεισμένος μέσα σε ένα μικρό περίβλημα από πλαστικό με διαστάσεις 114 x 140 x 36 mm. Το υλικό αυτό φέρει τα ίδια χαρακτηριστικά όπως το περίβλημα από αλουμίνιο. Έτσι ο υπολογιστής είναι μικρός και ελαφρύς και εύκολα μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε κάθε αυτοκίνητο.

Η TECH-204 περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και εγγυάται άριστη ποιότητα και επιδόσεις. Η αυτόματη διόρθωση και η αυτοπροσαρμογή του συστήματος δεν θα έπρεπε να σας πάρουν πάνω από ένα τέταρτο. Η λειτουργία αυτόματης προσαρμογής του συστήματος σας εγγυάται τη λειτουργία της εγκατάστασης στο αυτοκίνητό σας χωρίς προβλήματα. Επίσης παρακολουθεί την συνεχεί λειτουργία του συστήματος και αν χρειαστεί διορθώνει το χρόνο ψεκασμού υγραερίου.

Η TECH-224 είναι η εκτεταμένη έκδοση του εγκεφάλου 204. Ο πολύ καλύτερος επεξεργαστής του εγκεφάλου αυτού, επιτρέπει να ελέγξετε το σύνολο της εγκατάστασης ακόμη πιο αποτελεσματικά καθώς εξυπηρετεί πρόσθετες λειτουργίες λογισμικού όπως τη μέτρηση της θερμοκρασίας του εγκεφάλου, την εξυπηρέτηση των ακινητοποιημένων πλαισίων και πιο γρήγορο παλμοσκόπιο (λεπτομέρειες). Επιπλέον οι μετρήσεις των χρόνων ψεκασμού είναι ακόμη πιο ακριβείς σε σχέση με την στάνταρ έκδοση.
Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της σειράς TECH-224 είναι το εμπλουτισμένο λογισμικό με τον δεύτερο ρυθμιστή που επιτρέπει την ρύθμιση του μείγματος σε χαμηλές στροφές χωρίς να χρειαστεί να ξανακάνετε αυτοβαθμονόμηση και επιτρέπει μόνιμη καταγραφή πληροφοριών μέσα στον εγκέφαλο σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες εμφάνισης ενός συγκεκριμένου λάθους.